Εταιρικό Προφίλ

 

Το 1996 αποφασίζουμε να αφήσουμε το «κλεινόν άστυ» και να δραστηριοποιηθούμε στην Πάρο. Ξεκινάμε την Telecom Systems με αντικείμενο τον αυτοματισμό οικείων, γραφείων, ξενοδοχείων & λοιπών επιχειρήσεων.

Η προϊοντική μας ποικιλία εκτείνεται από καταναλωτικά προϊόντα μέχρι αυξημένων απαιτήσεων επαγγελματικά συστήματα. Ξεκινώντας από φωτοαντιγραφικά, τηλεφωνικά κέντρα, σταθερή & κινητή τηλεφωνία, για να προστεθούν αργότερα οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, περιφερειακά & αναλώσιμα, εγκαταστάσεις δικτύου internet, ταμειακές μηχανές, συστήματα ασφαλείας & παρακολούθησης, λογισμικά εμπορικών προγραμμάτων & παραγγελιοληψίας.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, εφαρμόζουμε μια σειρά από πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον, οι οποίες αφορούν τις εσωτερικές μας διεργασίες καθώς και την εμπορική μας πολιτική. Στις δράσεις μας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η ανακύκλωση των συσκευασιών, μπαταριών, αναλωσίμων και προς απόσυρση μηχανημάτων και η πλήρης εφαρμογή των διεθνών προδιαγραφών περί υλικών φιλικών προς το περιβάλλον.

Στην Telecom Systems ακολουθούμε τους κανόνες του θεμιτού ανταγωνισμού, σε συμμόρφωση με την νομοθεσία και την επιχειρηματική ηθική.

Θεωρώντας τους πελάτες συνεργάτες μας, τους βοηθάμε να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα τους προσφέροντας αποδοτικές & ευέλικτες λύσεις που ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες & απαιτήσεις αυτών και κατ’ επέκταση των πελατών τους.

Δέσμευση μας, η αξιοπιστία, η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, η επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Στόχος μας, η  σταθερή εφαρμογή της ποιότητας σε προϊόντα & υπηρεσίες.

Όραμα μας, η δυναμική – πρωτοποριακή παρουσία μας, σε όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις – προκλήσεις.

 

Ταυτότητα (βασικά στοιχεία της εταιρείας):

E-BOOM.GR
Θαλασσοχωρίτης Γεώργιος (TELECOM SYSTEMS)
Νομική μορφή: Ατομική επιχείρηση
ΑΦΜ: 052717402
ΔΟΥ: Πάρου
ΑΡ ΓΕΜΗ: 00048346138000
Τηλέφωνο: 2284024340
Διεύθυνση: Περιφερειακός Παροικίας, 84400, Πάρος